Go to page
 

Bibliographic Metadata

Title
Die europäische Zuckerfabrikation aus Runkelrüben in Verbindung mit der Bereitung des Brandweins, des Rums, des Essigs und eines Coffee-Surrogats aus ihren Abfällen / beschrieben und mit Kupfern erläutert durch ihren Urheber Franz Carl Achard
Author, ContributorAchard, Franz Carl [1753-1821] In der Gemeinsamen Normdatei der DNB nachschlagen Search Wikipedia for Franz Carl Achard
ImprintLeipzig : bey J.C. Hinrichs, 1809
DescriptionXX, 388 S., X gef. Kupfertaf. ; 24 cm
LanguageGerman
Providing InstitutionETH-Bibliothek Zürich, Rar 4782
Persistent linkhttp://dx.doi.org/10.3931/e-rara-20905 
Links
Entire Book as PDF Die europäische Zuckerfabrikation aus Runkelrüben in Verbindung mit der Bereitun [356.37 mb]
Collection
Terms of Use
LicencePublic Domain Mark
Usage

Available for free download. In the event of reproduction or exploitation of the document or parts thereof, the holding institution asks you, in accordance with usual scientific practices, to provide:

  • information
  • indication of sources including details of the author, location and persistent identifier
  • dispatch of a voucher copy and/or notification of the internet address of your digital offering into which you have integrated the document or parts thereof
ReferenceDie europäische Zuckerfabrikation aus Runkelrüben in Verbindung mit der Bereitung des Brandweins, des Rums, des Essigs und eines Coffee-Surrogats aus ihren [...]. Leipzig : bey J.C. Hinrichs, 1809. ETH-Bibliothek Zürich, Rar 4782, http://dx.doi.org/10.3931/e-rara-20905 / Public Domain Mark