Go to page
 

Bibliographic Metadata

Title
Williams Brownriggs Kunst Küchensalz zu zubereiten, wie es heut zu Tage in den meisten Ländern gewöhnlich ist : nebst verschiedenen vorgeschlagenen Verbesserungen / durch Friedrich Wilhelm Heun ...
Author, ContributorBrownrigg, William [1712-1800] In der Gemeinsamen Normdatei der DNB nachschlagen Search Wikipedia for William Brownrigg ; Heun, Friedrich Wilhelm [1741-1812] In der Gemeinsamen Normdatei der DNB nachschlagen Search Wikipedia for Friedrich Wilhelm Heun
ImprintLeipzig : bey Johann Friedrich Junius, 1776
DescriptionXXXVIII, 466 S., 1 gef. Taf. (Kupferst.) ; 18 cm (8°)
LanguageGerman
Providing InstitutionZentralbibliothek Zürich, NO 1461
Persistent linkhttp://dx.doi.org/10.3931/e-rara-32673 
Links
Entire Book as PDF Williams Brownriggs Kunst Küchensalz zu zubereiten wie es heut zu Tage in den me [154.90 mb]
Collection
Terms of Use
LicencePublic Domain Mark
Usage

Available for free download. In the event of reproduction or exploitation of the document or parts thereof, the holding institution asks you, in accordance with usual scientific practices, to provide:

  • information
  • indication of sources including details of the author, location and persistent identifier
  • dispatch of a voucher copy and/or notification of the internet address of your digital offering into which you have integrated the document or parts thereof
ReferenceBrownrigg, William: Williams Brownriggs Kunst Küchensalz zu zubereiten, wie es heut zu Tage in den meisten Ländern gewöhnlich ist : nebst verschiedenen vorgeschlagenen Verbesserungen. Leipzig : bey Johann Friedrich Junius, 1776. Zentralbibliothek Zürich, NO 1461, http://dx.doi.org/10.3931/e-rara-32673 / Public Domain Mark