Go to page
 

Bibliographic Metadata

Title
New, köstlich und nutzliches Kochbuoch : in welchem kurtzlichen begriffen, wie allerhand künstliche Speisen, so wol von zahmen als wilden Thieren: Vögel und Federwildprät, grünen und gedörtem Fischwerck: wie auch allerley gebachens, als Darten, Marcipanen-Pasteten und dergleichen : Beneben von viel und mancherley Obs, ... zuzurichten / weyland beschrieben durch Fraw Anna Weckerin
Author, ContributorWecker, Anna [-1596]
ImprintGetruckt zu Basel : in Verlegung Ludwig Koenigs sel. Erben, 1652
Edition
Jetzo aber mit sehr vielen, newen zur Gesundheit, Gastung und Panckheten dienenden Trachten, vermehrt und gebessert
Description[8] Bl., 459, [1] S., [2] Bl. ; 16,5 cm
LanguageGerman
Bibliographical referenceVD17 14:693193Z
Providing InstitutionUniversitätsbibliothek Basel, Rb 1410
Persistent linkhttps://doi.org/10.3931/e-rara-64246 
Links
Entire Book as PDF New köstlich und nutzliches Kochbuoch [141.42 mb]
Social Media
 
 
IIIF Manifest URL
Collection
Terms of Use
LicencePublic Domain Mark
Usage

Available for free download. In the event of reproduction or exploitation of the document or parts thereof, the holding institution asks you, in accordance with usual scientific practices, to provide:

  • information
  • indication of sources including details of the author, location and persistent identifier
  • dispatch of a voucher copy and/or notification of the internet address of your digital offering into which you have integrated the document or parts thereof
ReferenceWecker, Anna: New, köstlich und nutzliches Kochbuoch : in welchem kurtzlichen begriffen, wie allerhand künstliche Speisen, so wol von zahmen als wilden Thieren: Vögel und Federwildprät, grünen und gedörtem [...]. Getruckt zu Basel : in Verlegung Ludwig Koenigs sel. Erben, 1652. Universitätsbibliothek Basel, Rb 1410, https://doi.org/10.3931/e-rara-64246 / Public Domain Mark